Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση της 23χρονης ΑμεΑ από τα Τρίκαλα που βρέθηκε να κυκλοφορεί μόνη στους δρόμους του Βόλου μετά από καυγά που είχε με τη μητέρα της και την αποχώρησή της από το σπίτι. Οπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η νεαρή κοπέλα είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού από τον θείο της και μάλιστα ήταν κάτι που το γνώριζε και το αποδεχόταν η οικογένειά της!

Διαβάστε ακόμη: Νέα στυγερή δολοφονία: Γυναίκα στη Λάρισα βρέθηκε τυλιγμένη με πάπλωμα και χτυπημένη στο κεφάλι - Αναζητείται ο σύντροφός της

Η 23χρομη βρέθηκε στο δικαστήριο με τη νονά της και όπως αναφέρει η σελίδα gegonota.news αποκάλυψε πως ο 40χρονος θείος της, στο σπίτι του οποίου ήρθανε για να ζήσουν το καλοκαίρι λόγω έλλειψης χρημάτων , την βίασε και το 2021 περισσότερες από δύο φορές, αλλά και λίγα 24ωρα πριν μαλώσει με την μητέρα της και εκδιωχθεί από το σπίτι.

Μάλιστα τόσο η μητέρα της όσο και η αδερφή της κατέθεσαν ουσιαστικά πως γνώριζαν για τα συγκεκριμένα περιστατικά λέγοντας πως πήγαινε με τη θέλησή της, ενώ παρουσίαζαν την αιμομικτική σχέση ενός ενήλικα με μια νεαρή με νοητική υστέρηση , ως “δεσμό” που στους οικογενειακούς κύκλους ήταν γνωστός. Η μαρτυρία της 23χρονης ανοίγει νέα έρευνα στην υπόθεση για να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες του 40χρονου και όλης της οικογέν ειας . Θα ερευνηθεί εάν υπήρξε βιασμός , ασέλγεια , αιμομιξία και άλλες πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά και αν υπήρξε στην περίπτωση του 40χρονου από την οικογένεια, υπόθαλψη εγκληματία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις αρχές Αυγούστου η 23χρονη παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου λέγοντας στους αστυνομικούς πως είχε διωχθεί από το σπίτι της, κοιμήθηκε το βράδυ σε καρέκλες στην παραλία της πόλης ενώ δεν είχε ούτε χρήματα για φαγητό αλλά ούτε και τα φάρμακα που έπρεπε να λαμβάνει. Προσωρινά φιλοξενήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο όπου με εισαγγελική εντολή της παρέχεται προστατευτική φύλαξη, ενώ εξετάστηκε με τους γιατρούς να κρίνουν. πως δεν είναι περιστατικό που χρήζει νοσηλείας. 

Από το αστυνομικό μέγαρο την παρέλαβε ο 40 χρονος θείος της και η ίδια ζήτησε να παει στο σπίτι της νονάς της, ενώ η μητέρα της δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκε χθες σε 9 μήνες με αναστολή για εξύβριση και έκθεση του θύματος  σε κίνδυνο καθώς πρόκειται για αδύναμο πρόσωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA