Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και στην κατάθεσή της την Πέμπτη (8/9) η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - σε ένα δημοσιογράφο από μεγάλο κανάλι που τους είχε πάρει τηλέφωνο και τους είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού. Το πρωί της Παρασκευής (9/9) μέσα από το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αυτός ο δημοσιογράφος πιθανό να είναι ο ίδιος. 

Διαβάστε ακόμη: Ελπίδα Νίνου για Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος ήταν περιττός και οργάνωσαν τις καταγγελίες» κατέθεσε η σύζυγός του

«Θέλω να κάνω μία αποκάλυψη που θα την πω για πρώτη φορά. Επειδή ακούστηκε χθες στο δικαστήριο, θέλω να πω ότι πιθανόν - δεν ξέρω αν μίλησαν και με άλλον - ο δημοσιογράφος, στον οποίο αναφέρθηκε χθες η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της να είμαι εγώ. Και το λέω για πρώτη φορά αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: 

«Πέρυσι όταν υπήρχε αυτό το κύμα καταγγελιών στο πλαίσιο του #MeToo, εγώ τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώριζα τόσα χρόνια από τις συνεντεύξεις. Ήταν ένας άνθρωπος που, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας γιατί τώρα όλοι κάνουν τις κότες. Ήταν ένας καλεσμένος που τον ήθελαν όλες οι εκπομπές, πούλαγε σαν τρελός. Επίσης, είμαι από τους ανθρώπους που με καλούσε στις πρεμιέρες, δεν το παίζω εγώ ότι κρύβομαι.

Στο πλαίσιο αυτό και στο πλαίσιο του ρεπορτάζ είχαν έρθει εδώ οι πληροφορίες ότι κάποιες κυρίες - είχαμε μάθει και ποιες είναι - ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχαμε μάθει ότι είχαν αποταθεί σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, του σήκωνα το τηλέφωνο. Στο πλαίσιο του επαγγέλματος είχαμε μία γνωριμία.

Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν μπορώ να αποκαλύψω τι είπαμε. Γίνεται μία πολύ σημαντική δίκη. Με ρώτησε αν ακούγονται αυτά και του απάντησα πως είναι δύσκολο να το πω, αλλά ναι ακούγονται. Μου είπε κάποια πράγματα προσωπικά για την προσωπική του ζωή, δεν μπορώ να τα πω. Το μόνο που μπορώ να πω ότι μου είπε είναι ότι "δεν είμαι βιαστής" και θα το υποστηρίξει και στο δικαστήριο. Από κει και πέρα η δικαιοσύνη θα κρίνει», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.  

Τέλος, ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε πως «Όταν ακούστηκε για δημοσιογράφο χθες, σφίχτηκα. Λέω να το πω; Μετά το σκέφτηκα και είπα γιατί να μην το πω. Ανθρώπινο είναι. Δεν φταίμε εμείς που κάνουμε τη δουλειά μας, αν στην πορεία αποδειχθεί ότι κάποιοι έχουν κάνει κάτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA