Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα από τη δολοφονία μίας νέας γυναίκας. Η 35χρονη Ιωάννα, μητέρα ενός παιδιού, βρέθηκε νεκρή σε ημιυπόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Παπανάτσιου. Σε έναν χώρο που μοιάζει περισσότερο με σκουπιδότοπο βρισκόταν το πτώμα της γυναίκας για περίπου μία εβδομάδα πρωτού εντοπιστεί τυλιγμένο σε μία κουβέρτα, έπειτα από την ενημέρωση των περιοίκων στην αστυνομία λόγω τω της έντονης δυσοσμίας.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στη Λάρισα: Μια εβδομάδα νεκρή τυλιγμένη με κουβέρτα η 35χρονη - Οι εικόνες από το υπόγειο

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο 27χρονος σύντροφος της - υπήκοος Πακιστάν ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστής Χρήστο Κραβαρίτη που διεξήγαγε τη νεκροψία νεκροτομή, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι προκληθέν από αμβλύ όργανο, τονίζοντας πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Μάλιστα όπως είπε στο onlarissa.gr τοποθετεί το χρόνο θανάτου στη μία εβδομάδα από σήμερα.

Είχε καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Η άτυχη γυναίκα, είχε στο παρελθόν καταγγείλει στις Αρχές περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία και για υπόθεση με ναρκωτικά. Η 35χρονη βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη, τυλιγμένη με μια κουβέρτα πάνω σε ένα στρώμα, στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην οδό Παπαναστασίου. Τέλος, η 35χρονη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA