Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο άνδρας που έλουσε με βενζίνη τη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά. Η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για άτομο με αναπηρία, που μπήκε άμεσα στη χειρουργική κλινική και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. 

Διαβάστε ακόμη: Κομοτηνή: Συνελήφθη ο άνδρας που έλουσε με βενζίνη τη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά

Ο 62χρονος σύζυγος και δράστης συνελήφθη από την αστυνομία. Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του γενικού νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής Γιώργος Πατλάκας ανέφερε στο ράδιο Χρόνος πως «το 60% εγκαυμάτων είναι πολύ μεγάλο ποσοστό» και έκανε γνωστό πως είναι 1ου, 2ου και 3ου βαθμού ανάλογα με το σημείο του σώματος και εάν φορούσε σε αυτό ρούχα ή όχι. «Νοσηλεύτηκε στη χειρουργική κλινική και σήμερα με ενημέρωσαν ότι διασωληνώθηκε» σημείωσε. Ο δράστης δεν απολογήθηκε επειδή δεν είχε δικηγόρο και ζήτησε και πήρε προθεσμία. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό: 

«Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA