Μενού
  • Α-
  • Α+

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η 23χρονη ΑμεΑ που είχε καταγγείλει τον θείο της για βιασμό και την είχε εγκαταλείψει η μητέρα της, καταναλώνοντας χάπια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τη μητέρα και την κόρη της φιλοξενούσε στον Βόλο ο θείος. Το δικαστήριο, μετά τις καταγγελίες του κοριτσιού, διέταξε να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για διερεύνηση του θέματος. Τόσο η μητέρα της 23χρονης όσο και η αδελφή και η θεία της και αδελφή του 40χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό, φαίνεται να γνώριζαν τι συνέβαινε.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Σε ψυχιατρική κλινική ο 57χρονος που απειλούσε με τσεκούρι για μια θέση πάρκινγκ

Η 23χρονη στην κατάθεσή της επισήμανε ότι μάλωνε με τη μητέρα της γιατί δεν της επέτρεπε να καταγγείλει όσα συνέβαιναν στους αστυνομικούς. Στη δίκη κατά την οποία δικαζόταν η μητέρα της, η 23χρονη αποκάλυψε ότι μια μέρα πριν την εγκαταλείψει μόνη της, ο θείος της είχε προχωρήσει στον βιασμό της, ενώ στην ίδια πράξη είχε προβεί και τον περασμένο Νοέμβριο σε χωριό της Καλαμπάκας. Η μητέρα της πάντως ανέφερε πως είναι άνεργη και συντηρείται από τα αδέλφια της που ζουν στο Βόλο, ενώ εκείνη διαμένει μαζί με τις δύο κόρες της σε χωριό της Καλαμπάκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA