ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/09/2022 19:21

Δημόσιο: 4.500 προσλήψεις σε διαγωνισμό υπό τον ΑΣΕΠ το 2023

Ο υπουργός Εσωτερικών είχε επισημάνει ότι θα καταγράφονται κάθε χρόνο οι ανάγκες που υπάρχουν στις δημόσιες υπηρεσίες και στη συνέχεια θα πραγματοποιείται ένα ενιαίος γραπτός πανελλήνιος διαγωνισμός υπό τον ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, συνολικά ο διαγωνισμός, που θα γίνει τον Φεβρουάριο, θα αφορά 4.500 προσλήψεις

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δημόσιο: 4.500 προσλήψεις σε διαγωνισμό υπό τον ΑΣΕΠ το 2023
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Να καλύψει κενά σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες για το 2022 και 2023, με ενιαίο διαγωνισμό, έχει ως στόχο το υπουργείο Εσωτερικών που έχει κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο σχετικός διαγωνισμός υπό τον ΑΣΕΠ αναμένεται να γίνει τον Φεβρουάριο και με βάση τον σχεδιασμό μέχρι τον Απρίλιο του 2023 θα έχουν καλυφθεί τα κενά στα υπουργεία.

Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, είχε επισημάνει το προηγούμενο διάστημα ότι θα καταγράφονται κάθε χρόνο οι ανάγκες που υπάρχουν στις δημόσιες υπηρεσίες και στη συνέχεια θα πραγματοποιείται ένα ενιαίος γραπτός πανελλήνιος διαγωνισμός υπό τον ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, συνολικά ο διαγωνισμός, που θα γίνει τον Φεβρουάριο, θα αφορά 4.500 προσλήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ