ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/09/2022 12:09

Βίντεο δείχνει ιερείς να μαζεύουν κέρματα - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Το βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερες που βρίσκονται σε πάρκινγκ μεγάλου σούπερ μάρκετ σε νησί και σε αυτό φαίνονται οι δύο ιερείς που μαζεύουν τα κέρματα από τσάντα που τους έχει σκιστεί. Οι δύο ιερείς έχουν γονατίσει για να μαζέψουν τα χρήματα που πιθανότατα προέρχονται από παγκάρι της Εκκλησίας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βίντεο δείχνει ιερείς να μαζεύουν κέρματα - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα
Πηγή: eurokinissi, glomex
Ανάγνωση:

Βίντεο δείχνει ιερείς να μαζεύουν κέρματα. Το βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερες που βρίσκονται σε πάρκινγκ μεγάλου σούπερ μάρκετ σε νησί και σε αυτό φαίνονται οι δύο ιερείς που μαζεύουν τα κέρματα από τσάντα που τους έχει σκιστεί. Οι δύο ιερείς έχουν γονατίσει για να μαζέψουν τα χρήματα που, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, προέρχονται από παγκάρι της Εκκλησίας.

«Προσπαθώ από το πρωί να βρω ένα άλλοθι γι' αυτούς τους δύο παπάδες, ο Θεός να τους κάνει παπάδες. Ολοι πληρωνόμαστε ηλεκτρονικά, ATM με κέρματα δεν υπάρχει. Κατά 99% τα κέρματα αυτά είναι από το παγκάρι της Εκκλησίας», σχολίασε, βλέποντας το βίντεο που παρουσίασε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας. Και πρόσθεσε: «Να επικοινωνήσει μαζί μας η Ιερά Σύνοδος για να τους δώσουμε τα στοιχεία και των παπάδων και της Μονής».

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΙΕΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ