Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη που ακολούθησε της απόδρασης των δύο ανδρών το μεσημέρι της Κυριακής (11/9) από το Αστυνομικού Τμήμα του Χαϊδαρίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Περιπολικά της άμεσης δράσης αλλά και τζιπ της ΟΠΚΕ κυνηγούσαν το χρυσαφί όχημα των δραστών, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν και να παρατήσουν αργότερα το όχημά τους στα Νεόκτιστα στον Ασπρόπυργο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις Αρχές που έχουν στην κατοχή τους το βίντεο, φέρεται να είναι ένας από τους τρεις προσαχθέντες που απέδρασαν από το ΑΤ Χαϊδαρίου, στο οποίο είχαν προσαχθεί τρεις ώρες νωρίτερα και διέφυγαν με αυτοκίνητο που πήραν έξω από το τμήμα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ και το περικύκλωσαν, ωστόσο, ο οδηγός του ήταν αποφασισμένος να ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του, αλλά και διερχόμενων οχημάτων καθώς μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό με μεγάλη ταχύτητα.

Από πίσω του ακολούθησαν δύο τζιπ της ΟΠΚΕ, τα οποία κι αυτά μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα για να τους καταδιώξουν χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο όχημα με τους επιβαίνοντες. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για μέλη συμμορίας που είχε βάλει στο στόχαστρό της καταλύτες αυτοκινήτων, ενώ για έναν εξ αυτών εκκρεμούν και καταδικαστικές αποφάσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA