Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν εφιάλτη βίωσε μια 29χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε διαμέρισμα επί της Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας. Οπως καταγγέλλει, όχι μόνο βιάστηκε, αλλά κρατείτο κλειδωμένη στο διαμέρισμα του φερόμενου ως βιαστή της, μέχρι που κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει σε βοήθεια. Το διαβιβαστικό της Αστυνομίας καταδεικνύει τις θηριωδίες που έζησε η 29χρονη αλλά και την στάση της συντρόφου του κατηγορούμενου βιαστή που προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές. Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου όταν οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία επειδή μία γυναίκα καλούσε σε βοήθεια από μπαλκόνι σπιτιού, στην αγγλική γλώσσα. Οι γείτονες δεν είχαν διαπιστώσει ποια ακριβώς ήταν η πολυκατοικία και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 29χρονη στο μπαλκόνι, η οποία τους έκανε νοήματα και καλούσε σε βοήθεια στην αγγλική γλώσσα, αναφέροντας παράλληλα ότι κρατείται παρά τη θέληση της στο εν λόγω διαμέρισμα. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός στην Πατησίων: «Τα ζώα είναι καλύτερα - Του έλεγα άσε με, έχω τρία παιδιά - Με βίασε και με κλείδωσε»

Ενοικοι της πολυκατοικίας άνοιξαν στους αστυνομικούς οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Τους άνοιξε ο κατηγορούμενος και άμεσα εμφανίστηκαν οι δύο γυναίκες και οι αστυνομικοί αντίκρισαν την 29χρονη να κλαίει και να προσπαθεί να εξέλθει από την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος. Ομως την προσπάθειά της ανέκοπτε συνεχώς η δεύτερη κατηγορούμενη, τραβώντας την απ’ το χέρι και αναφέροντας παράλληλα αστυνομικούς στην ελληνική γλώσσα «όλα καλά παιδιά, δεν έγινε τίποτα απλά τσακωνόμασταν». Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έβγαλαν την κοπέλα από το διαμέρισμα η οποία με δάκρυα στα μάτια είπε πως βιάστηκε και στη συνέχεια λιποθύμησε. 

«Ασε με έχω τρία παιδιά» 

Η 29χρονη μίλησε για τα όσα βίωσε αποκαλύπτοντας πως πήγε σπίτι επειδή της υποσχέθηκαν πως θα της βρουν εργασία: «Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δεν με άκουσε», είπε η γυναίκα μιλώντας στο STAR. Η 29χρονη γυναικά περιέγραψε τα όσα έζησε στα χέρια του βιαστή της και της συντρόφου του: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρατούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε μην φωνάζεις. Μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Με φίλησε, έκανε πολλά πράγματα δεν μπορώ να σου πω τα πάντα επειδή αλήθεια... συγγνώμη...» είπε η κοπέλα εμφανώς καταρρακωμένη απ' όσα είχε βιώσει. Στη συνέχεια η ίδια παραδέχτηκε ότι τη βίασε και ότι εκείνη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA