Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέμα συζήτησης σε όλη τη Σάμο και όχι μόνο έγινε o γάμος - υπερπαραγωγή ενός ζευγαριού από το Ισραήλ, που ούτε λίγο ούτε πολύ κόστισε πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να γυρίσουν μέχρι και βιντεοκλίπ στα πρότυπα του μιούζικαλ Mamma Mia! Ειδικότερα, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα», ο γάμος που ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ, έγινε στο Πυθαγόρειο της Σάμου, αφήνοντας βέβαια και σημαντικά ποσά σε τοπικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Πνιγμός στην Κόρινθο: «Πρέπει να πληρώσει ο πρώην άντρας μου» λέει η μητέρα της 6χρονης Αμέλιας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γάμος, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε το άτυπο γύρισμα ενός βίντεο κλιπ, με ομαδικό χορευτικό του τραγουδιού από το μιούζικαλ Mamma Mia στον κεντρικό δρόμο του Πυθαγορείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο χορευτικό δεν ήταν φίλοι του ζευγαριού, αλλά μαθητές Σχολής Χορού από το Βαθύ της Σάμου, που πληρώθηκαν για τη συμμετοχή τους στο χορευτικό για το μπάτσελορ πάρτι του ζευγαριού, που φυσικά «πρωταγωνιστούσε» στα πλάνα που τράβηξαν επαγγελματίες εικονολήπτες για λογαριασμό των μελλόνυμφων.

Τους πλήρωσαν ξενοδοχείο για να... φύγουν

Το ζευγάρι των Ισραηλινών έκανε τον γάμο του σε ένα από καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου, αποζημιώνοντας μάλιστα όσους... μη σχετιζόμενους με τον γάμο, πελάτες υπήρχαν σε αυτό, ώστε να αλλάξουν κατάλυμα και το ξενοδοχείο να φιλοξενεί αποκλειστικά τους ίδιους, τους συγγενείς και τους φίλους τους!

Το γλέντι ήταν τριήμερο και για δύο ημέρες έκλειναν όλα τα τραπέζια σε συγκεκριμένο εστιατόριο προκειμένου να γευματίζουν και να δειπνούν οι μελλόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους. Για τον γάμο και τη γαμήλια δεξίωση στήθηκε μια ολόκληρη ντίσκο στην παραλία, προκειμένου οι νεόνυμφοι να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός με τους καλεσμένους τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA