Μενού
  • Α-
  • Α+

Παράθυρο για το σβήσιμο προστίμων που επιβλήθηκαν στους άνω των 60 ετών συμπολίτες μας οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί ως όφειλαν, άφησε ο Θάνος Πλεύρης. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να σβήσει τα πρόστιμα σε όσους έσπευσαν κι εμβολιάστηκαν. Ο Θάνος Πλεύρης αντιθέτως ήταν αδιάλλακτος για τους υγειονομικούς που παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στα πόστα τους.

«Μέχρι 31/12 παραμένουν σε αναστολή. Υπάρχει ήδη και απόφαση του ΣτΕ που το κρίνει συνταγματικό. Θα επαναξιολογηθεί το μέτρο στο τέλος του χρόνου» ξεκαθάρισε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Εκφράζοντας πάντως την θέση του, τόνισε ότι θα προτιμούσε να βρεθούν εκτός συστήματος Υγείας εφόσον παραμένουν ανεμβολίαστοι, συμπλήρωσε όμως «Ανάλογα με την πορεία της πανδημίας θα πάρουμε και τις ανάλογες αποφάσεις. Θα ήθελα να μην παραμείνουν στο εθνικό σύστημα υγείας. Στην επαναξιολόγηση όλα θα μπουν στο τραπέζι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA