Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο σπείρες Ρομά, που είχαν ρημάξει τους καταλύτες αυτοκινήτων σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής. Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε σπίτια και αποθήκες στη Δυτική Αττική συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, κατασχέθηκαν καταλύτες και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την αποκοπή τους και υπάρχουν πλέον στοιχεία για 60 συγκεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ξεκίνησαν εδώ και μήνες μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα σε περιοχές των Μεσογείων. Οι αστυνομικοί άρχισαν να συγκεντρώνουν πληροφορίες αλλά και στοιχεία από κάμερες ασφαλείας που σε πολλές περιπτώσεις είχαν καταγράψει τους δράστες αλλά και τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν για τις «εξορμήσεις» τους.

Βάσει αυτών των στοιχείων αλλά και έρευνας για τις κινήσεις των συγκεκριμένων ατόμων και οχημάτων πριν και μετά τις κλοπές, κατέληξαν στη Δυτική Αττική και σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία μάλιστα είχαν συγκροτήσει δύο σπείρες και όχι μία, όπως αρχικά πίστευαν οι αστυνομικοί. Οι έρευνες τώρα συνεχίζονται αφού οι καταγγελίες για κλοπές καταλυτών τους τελευταίους μήνες είναι πολύ περισσότερες από τις 60 περιπτώσεις που έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA