Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 47χρονος που έστελνε ανήθικα μηνύματα σε 13χρονη στη Πάτρα, ισχυρίστηκε ότι «δεν γνώριζε» την ηλικία του παιδιού, ενώ ανέφερε ότι «έχει δημιουργηθεί μπέρδεμα». Ο άνδρας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε ότι «δεν γνώριζα, τι να σου πω τώρα ότι έχω πέσει και εγώ να πούμε, είμαι μετανιωμένος, δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι, δεν είχα κανένα σκοπό, είμαι οικογενειάρχης. Είχα μια απλή επικοινωνία μετά γράφανε κάποια σχόλια εγώ απαντούσα πάνω σε αυτά και έχει γίνει όλο αυτό το μπέρδεμα».

«Μου το είπε μετά ότι ήταν 13 ετών, δεν το πίστευα εγώ αυτό. Λάθος και εμένα που συνέχισα τη συνομιλία», πρόσθεσε στη συνέχεια. Παράλληλα, είπε ότι «πήγα, μόλις είδα ότι ήταν όντως μια μικρή κοπέλα δεν κατέβηκα καν από το όχημα μου, πήγα να φύγω μια καλησπέρα είπα και εκεί δέχτηκα μια επίθεση. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε στην κοινωνία ούτε πουθενά, τίποτα. Διαλύω το σπίτι μου, είναι δύσκολο».

Σημειώνεται, ότι ο πατέρας της ανήλικης που αντιλήφθηκε τις συνομιλίες της κόρης του με τον δράστη αποφάσισε να τον παγιδεύσει προσποιούμενος την κόρη του και άρχισε να συνομιλεί μαζί του. Του έκλεισε ραντεβού σε πλατεία της Πάτρας και όταν τον είδε να πλησιάζει το παιδί του τον ακινητοποίησε και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA