Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν εφιάλτη βίωναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία ξυλοκοπούσε ο πατέρας τους μπροστά στα μάτια της μητέρας τους, η οποία επίσης φέρεται να έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο, δεν αντιδρούσε όταν ο «πατέρας» κακοποιούσε τα παιδιά του. Ο 52χρονος νταής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης (15/9), προκειμένου να απολογηθεί για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, μέσα στο σπίτι του στα Χανιά.

Ο δράστης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των ανήλικων παιδιών και της συζύγου του και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του γείτονα και του 40χρονου γαμπρού του. Η βίαιη συμπεριφορά του πατέρα προς τα παιδιά και τη σύζυγό του αποκαλύφθηκαν μετά από το τελευταίο ξέσπασμά του στην 15χρονη κόρη του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ενας 65χρονος γείτονας είδε το περιστατικό και έσπευσε να γλιτώσει το ανήλικο κορίτσι από τα χέρια του πατέρα της.

Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, ο 65χρονος γείτονας του δράστη μαζί με τον 40χρονο γαμπρό του λογομάχησαν έντονα με τον 52χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τους χτυπήσει.

Η έφηβη κόρη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα κοριτσάκι 4 χρόνων- με την 41χρονη μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα. Ο 65χρονος γείτονας και ο 40χρονος γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.

Η κόρη «έδωσε» στις Αρχές πατέρα και μάνα

Οταν έφτασε η Αστυνομία, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη χτύπησε επανειλημμένα με ένα ξύλο στο κεφάλι, ούσα καθισμένη σε καρέκλα, επειδή είχε καθυστερήσει δυο λεπτά να πάει στο σπίτι της. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν η μοναδική απάνθρωπη συμπεριφορά του 52χρονου. Οπως είπε η νεαρή κοπέλα, εκτός από την ίδια, ο πατέρας βιαιοπραγεί και στη μητέρα της – ωστόσο εκείνη το αρνείται – ενώ χτυπά και τα άλλα δυο αδέρφια της, ένα αγόρι περίπου 13 χρόνων και ένα κοριτσάκι μόλις 4 χρόνων.

Μάλιστα, περιέγραψε μια σκηνή, όταν η μικρή της αδερφή ήταν μόλις 2 ετών την οποία κλείδωσε ο πατέρας στο μπαλκόνι και της είπε ότι για τιμωρία θα κοιμηθεί έξω, με το παιδί να κλαίει και να εκλιπαρεί να το βάλουν μέσα στο σπίτι γιατί φοβόταν. Το 15χρονο κορίτσι μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν ο πατέρας χτυπά τα παιδιά η μητέρα παρακολουθεί αμέτοχη.

Να σημειωθεί ότι αυτή δε φαίνεται να ήταν η πρώτη φορά για την οικογένεια καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, γείτονες είχαν ξανακαλέσει και στο παρελθόν την Αστυνομία να παρέμβει σε παρόμοια επεισόδια εντός της οικογένειας. Να σημειωθεί ωστόσο ότι κάθε φορά που έφτανε η Αστυνομία, η μητέρα και τα παιδιά αρνούνταν ότι είχαν δεχτεί βία και ξύλο από τον πατέρα. Ο πατέρας τελικά μετά το σημερινό περιστατικό εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA