Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια «επαγγελματίας κλέφτης» από το Χιούστον των ΗΠΑ κατάφερε με κινηματογραφικό τρόπο να αρπάξει ένα ολόχρυσο βραχιόλι Cartier με έξι διαμάντια, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, μέσα από κοσμηματοπωλείο στο εμπορικό κέντρο Nammos Village στην Ψαρρού της Μυκόνου. Την κλοπή διαπίστωσαν την επόμενη ημέρα οι υπεύθυνοι του καταστήματος και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας του νησιού. Μετά από έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν την Αμερικανίδα και να τη συλλάβουν, ενώ αυτό που εξετάζουν οι Αρχές είναι εάν η 35χρονη σχετίζεται και με άλλες κλοπές που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο.

Διαβάστε ακόμη: Εύβοια: «Τράβηξε το εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία» λέει η γιαγιά για το νεκρό βρέφος

Όλα ξεκίνησαν στις 14:00 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν μια παρέα νεαρών τουριστριών μπήκε στο κατάστημα προκειμένου να αγοράσουν ένα κόσμημα. Την ώρα που η πωλήτρια τους έδειχνε τα ολόχρυσα βραχιόλια με τα διαμάντια, μία από τις κοπέλες, με επιδέξιο τρόπο κατάφερε να αρπάξει το κόσμημα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Την επόμενη ημέρα η υπεύθυνη του καταστήματος διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την Αστυνομία. Οι έμπειροι αξιωματικοί πήραν καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους, εξέτασαν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καμερών που διαθέτει το κατάστημα και να βρουν τον κλέφτη. Με τη φωτογραφία της 35χρονης Αμερικανίδας στο χέρι «χτένισαν» το νησί και το απόγευμα του Σαββάτου κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν.

Από το βίντεο διακρίνεται και μία κοπέλα από την παρέα, σχεδόν να κοιμάται πάνω στον πάγκο που βρίσκονται τα εκθέματα, ενώ οι Αρχές θεωρούν ότι και αυτό ήταν μέρος του σχεδίου για να... χαλαρώσουν την υπάλληλο του καταστήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA