Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αρχηγός της αλβανικής μαφίας των φυλακών, που εξαρθρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, Κλοντίν Λεκοτσάι ή «Κλόντι», κρύβεται πίσω από μια ανθρωποκτονία και μια απόπειρα, ο δράστης των οποίων αποκαλύφθηκε μετά από τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Χαϊδάρι. Μέσα σε ένα αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Αλβανοί, βρέθηκαν πολεμικά όπλα Καλάσνικωφ και γεμιστήρες. Αμέσως οι δύο οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, όπου οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών διαπίστωσαν ότι ο ένας ήταν ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία ενός 39χρονου Ρομά που διαρπάχθηκε στις 31 Ιουλίου στην Αγία Βαρβάρα και την απόπειρα δολοφονίας ενός 36χρονου Αλβανού στις 15 Ιουλίου στον Άγιο Παύλο.

Ο 37χρονος μετά τα στοιχεία που του παρουσίασαν οι αστυνομικοί, όχι μόνο ομολόγησε τις δύο επιθέσεις, αλλά κατέθεσε ότι προχώρησε σε αυτές μετά από εντολή του έγκλειστου στις φυλακές Λεκοτσάι. Σύμφωνα με την κατάθεσή του οι δύο αυτές επιθέσεις έγιναν για τον έλεγχο στην διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας. Ο Λεκοτσάι έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ενός πρώην συνεργού του σε εγκληματικές δραστηριότητες μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, αλλά και εκβιασμούς σε βάρος κατηγορουμένων σε οικονομικά σκάνδαλα και δικηγόρων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA