ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/09/2022 23:48

Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Ενα μήνα μετά το εργατικό ατύχημα η 38χρονη δίνει μάχη και ελπίζει σε βοήθεια

«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Παλιά έκανα πολλά, τώρα πλέον όχι», λέει χαρακτηριστικά, η γυναίκα που στις 24 Αυγούστου ακρωτηριάστηκε μετά από εργατικό ατύχημα στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και εργαζόταν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Ενα μήνα μετά το εργατικό ατύχημα η 38χρονη δίνει μάχη και ελπίζει σε βοήθεια
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο και την επιστροφή στο σπίτι της, η άτυχη μητέρα που ακρωτηριάστηκε, ενώ εργαζόταν στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για το ατύχημα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Παλιά έκανα πολλά, τώρα πλέον όχι», λέει χαρακτηριστικά. Στις 24 Αυγούστου, μισή ώρα πριν σχολάσει, η άτυχη γυναίκα έσπρωξε το προστατευτικό τζάμι για να γυρίσει μία μπλούζα που είχε μπει ανάποδα, αλλά το πλυντήριο δεν σταμάτησε αυτόματα, όπως συνέβαινε πάντα. «Πάω να πατήσω και δεν σταμάτησε αυτόματα».

Διαβάστε ακόμη: Πέλετ: «Στέρεψε» η αγορά στις Σέρρες – Εως και 200% πάνω η τιμή του σε σχέση με πέρυσι

Video Loading...

Τώρα, οι ζεστές αγκαλιές των παιδιών την οπλίζουν με υπομονή και της δίνουν καθημερινά το κουράγιο που χρειάζεται. Μέσα από τις ζωγραφιές τους για εκείνη, αντλεί δύναμη και προσπαθεί με την στήριξη του συζύγου της να αφήσει οριστικά πίσω τα όσα έζησε στα πλυντήρια του νοσοκομείου που εργαζόταν.

Τη μεγάλη ατυχία που είχε σαν αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το αριστερό της χέρι μέσα σε μια στιγμή. Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά στο Live News και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε και τη νέα της καθημερινότητα. Ζητάει μια μόνιμη θέση στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» για να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της, δίχως να αισθάνεται ανασφάλεια.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Παλιά έκανα πολλά, τώρα πλέον όχι. Το ατύχημα έγινε, όταν μαζί με την μπλούζα και το μανίκι, το πλυντήριο μου έπιασε και το χέρι». Οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να κλείσουν το γενικό του ρεύματος, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. «Θυμάμαι κάτι φωνές, όχι εικόνες».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και παρέμεινε για δύο εβδομάδες. Ο σύζυγός της βρισκόταν συνεχώς δίπλα της και τα παιδιά της έστελναν ζωγραφιές που ξεχείλιζαν από αγάπη. Η προσαρμογή μετά την επιστροφή της γυναίκας στο σπίτι, είναι δύσκολη για όλους. «Έχουν σοκαριστεί προσπαθούμε να συνέλθουμε να εμψυχώσουμε τα παιδιά».

Διαρκώς στο σπίτι, ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή των γιατρών και ελπίζει ότι η προσπάθεια επανασυγκόλλησης που θα ακολουθήσει, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος της θεραπείας της θα λύσει μέρος του προβλήματος. Η μητέρα των τριών παιδιών που έπιασε δουλειά πριν από έναν χρόνο για να συνεισφέρει στις ανάγκες του σπιτιού, περιμένει να δει την έμπρακτη στήριξη του νοσοκομείου, με μια μόνιμη θέση δουλειάς που θα απαλύνει τον πόνο και θα μειώσει τις αγωνίες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ