Μενού
  • Α-
  • Α+

Προσωρινά προφυλακιστέος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, ο 51χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της διπλής απόπειρας δολοφονίας, στα Γρεβενά. Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου. Ο 51χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 73χρονο και την 45χρονη σύζυγό του, έπειτα από καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους για άγνωστο λόγο.

Από την αιματηρή επίθεση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 73χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γρεβενών. Σε καλύτερη κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, βρίσκεται η 46χρονη. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 51χρονου για τέσσερις πράξεις απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και κατά συρροή από δράστη που βρίσκεται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για ολποφορία, οπλοχρησία και απείθεια. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώπιον του εισαγγελέα ο δράστης παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε το ζευγάρι, γιατί, όπως είπε “θόλωσε το μυαλό του” από την συμπεριφορά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA