Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον θάνατο μιας τουρίστριας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου, ερευνά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου. Το πλοίο κατέπλευσε στον λιμένα του νησιού, από όπου η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Οι τοπικές Αρχές ενημερώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες για το συμβάν με την αλλοδαπή επιβάτιδα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν κάποιες μαρτυρίες σχετικά με το πώς επήλθε ο θάνατος. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή που ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης.  

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Πήγε να ποτίσει τα κηπευτικά του και η βάνα έβγαζε νερό με ψάρια

Με βάση το ρεπορτάζ πρόκειται για μια 48χρονη γυναίκα που από τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να ταξίδευε μόνη, ή τουλάχιστον χωρίς κάποιον συγγενή ή οικογενειακό συνοδό, όμως ακόμη ερευνάται εάν ήταν μέλος κάποιου οργανωμένου γκρουπ που επισκέπτεται την Ελλάδα. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη όλα τα έγγραφα της 48ης στην κατοχή τους και λαμβάνουν καταθέσεις για το περίεργο αυτό συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA