Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του Ανακριτή Χανίων οδηγείται σήμερα, Σάββατο (17/9) ο 52χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία (τον άγριο ξυλοδαρμό στην κόρη του) προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη στον 52χρονο πατέρα για τον ξυλοδαρμό της 17χρονης κόρης του. Ο 52χρονος βρέθηκε χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Δικαστηρίου Χανίων προκειμένου να δικαστεί για τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε στον 65χρονο γείτονά του και τον γαμπρό του. Ωστόσο, η υπόθεση έλαβε νέα αναβολή καθώς ο δικηγόρος του 52χρονου χρειάζεται χρόνο για να ενημερωθεί για τα όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Πλέον, η δίκη αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η στάση της μητέρας των παιδιών καθώς βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του άνδρα της παρά τις βαριές κατηγορίες που τον βαραίνουν. Οπως αναφέρουν μαρτυρίες των γειτόνων στο cretapost,gr, η μητέρα από την πρώτη στιγμή ήταν αδιάφορη για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι τους και φαίνεται ότι δεν την ένοιαζε η επιθετική συμπεριφορά του 52χρονου στα παιδιά της. Η ίδια, από τη στιγμή που συνελήφθη ο σύζυγός της, βρέθηκε στο πλευρό του δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για το πώς περνάει ενώ τον βοηθάει σε ό,τι εκείνος χρειάζεται όσο παραμένει στα κρατητήρια. Το πρωί της Παρασκευής, μάλιστα, πήγε μαζί του στα δικαστήρια και έφυγε αργά το μεσημέρι προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.

Ζητούσε συγνώμη από τους γείτονες

Δύο 24ωρα μετά το περιστατικό της σύλληψης του 52χρονου η μάνα φαίνεται ότι άλλαξε συμπεριφορά ως προς τους γείτονες. Ενώ αρχικά τους ζητούσε τον λόγο και τους απειλούσε επειδή κατήγγειλαν τον άνδρα της στην αστυνομία πλέον άρχισε να ζητάει από όλη τη γειτονιά... συγγνώμη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έπιασε τους γείτονες ζητώντας τους να αποσύρουν τις μηνύσεις. «Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Εμείς θέλουμε να προστατεύσουμε και τα τρία παιδιά από τέτοιες συμπεριφορές», ανέφερε μία από τις γειτόνισσες της οικογένειας στο cretapost.

Ήταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης όταν από το διπλανό σπίτι, του πρώτου ορόφου, στη Νέα Χώρα Χανίων ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στον 52χρονο και την 17χρονη κόρη του. «Ο πατέρας μου καθόταν στο μπαλκόνι και έπινε τον καφέ του. Το μπαλκόνι μας με το μπαλκόνι της οικογένειας του 52χρονου χωρίζονται από ένα γυάλινο διαχωριστικό. Γύρω στις 4.20 ακούει φωνές μέσα από το σπίτι και τη 17χρονη να βγαίνει έξω στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. Βγαίνει ο 52χρονος έξω κρατώντας μία ξύλινη τάβλα και άρχιζε να χτυπάει το παιδί στο κεφάλι και το σώμα.

Η 17χρονη κρύφτηκε κάτω από μία απλώστρα για να προστατευθεί χωρίς όμως αποτέλεσμα», περιγράφει η κόρη του γείτονα που κατήγγειλε το περιστατικό και συνεχίζει: «Τότε ο πατέρας μου άρχισε να φωνάζει στον 52χρονο να σταματήσει και εκείνος τον πλησίασε και του επιτέθηκε δίνοντάς του μία γροθιά στο πρόσωπο και φεύγει από το σπίτι με το μηχανάκι του. Ο πατέρας μου παίρνει την αστυνομία που έρχεται στο σπίτι ενώ αναζητά τον 52χρονο. Λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει εκείνος στο σπίτι και μόλις μας βλέπει αρχίζει να μας απειλεί και να μας βρίζει επειδή καλέσαμε την αστυνομία και μετά έφυγε πάλι αλλά πιο κάτω ήταν ο γαμπρός μου με έναν αστυνομικό που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν».

Τραυματισμένα και τα ζώα της οικογένειας

Εκτός από τα παιδιά και τη γυναίκα του ο 52χρονος φαίνεται πως επιτίθεται και στα σκυλιά του. Όπως αναφέρει η κόρη του 65χρονου γείτονα, τα δύο σκυλιά είναι σε κατάσταση σοκ από τα τραύματα που τους προκαλεί ο 52χρονος. «Έχει δύο σκυλιά και αν δείτε πως τα έχει κάνει είναι σοκ. Αυτά τα τραύματα που έχουν τα σκυλιά τα έχει προκαλέσει ο 52χρονος. Τα χτυπάει με μανία στο πρόσωπο, στα πόδια», τονίζει η κόρη του 65χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA