Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη στην Κρήτη και το Ηράκλειο για μία ηλικιωμένη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση σε πηγάδι της περιοχής. Συγκεκριμένα, η 82χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι στην περιοχή Βούτες. Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει νωρίς το πρωί, όταν τα ίχνη της χάθηκαν, με τους αστυνομικούς να εστιάζουν τις προσπάθειες τους σε αυτή την περιοχή, όταν εντόπισαν προσωπικά αντικείμενα της γιαγιάς, πολύ κοντά στο πηγάδι. Μέσα δεν υπήρχε ορατότητα και κλήθηκε η Πυροσβεστική, με πυροσβέστες να προχωρούν λίγο αργότερα στη θλιβερή ανακάλυψη.

Οπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου από πηγάδι βάθους 10 μέτρων με νερό, μία 82χρονη γυναίκα στις Βούτες στο Ηράκλειο». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί και η Αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής καθώς κοντά στο πηγάδι βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, για την ανάσυρσή της επιχείρησαν στο σημείο πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA