Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και αποτελεί παράδοση στους γάμους που γίνονται στην Ελλάδα, να πετούν ρύζι οι καλεσμένοι στο νιόπαντρο ζευγάρι όταν βγαίνει από την εκκλησία για να «ριζώσει», οι φίλοι ενός ζευγαριού ίσως το παράκαναν λιγάκι...  Βλέπετε, όπως αποτυπώθηκε και σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, την ώρα που το ευτυχές ζευγάρι έβγαινε μετά το μυστήριο από την εκκλησία, τους περίμεναν οι φίλοι τους με... κουβάδες και φτυάρια και αυτό που ακολούθησε δεν... περιγράφεται!

Οι φίλοι του ζευγαριού είχαν φροντίσει να πάρουν αρκετά κιλά ρύζι, προκειμένου να λούσουν τους νεόνυμφους, ενώ επιστρατεύτηκαν κουβάδες, σακιά, ακόμα και φτυάρια για τη ρίψη του. Οπως είναι λογικό το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα TikTok, με πολλούς να το βρίσκουν αστείο αλλά αρκετοί να είναι και εκείνοι που αντέδρασαν στις εικόνες αυτές, κάνοντας λόγο για απουσία ενσυναίσθησης από τους καλεσμένους και για «τραυματική εμπειρία» του ζευγαριού.

Δείτε το βίντεο και κρίνετε από μόνοι σας:

https://www.tiktok.com/@christosvalmas/video/7143934393445289222
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA