Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Εχοντας μια μακρά διαδρομή στην ενημέρωση υπήρξε μεταξύ άλλων συνεκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και πολιτικός συντάκτης των εφημερίδων «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη» και «Καθημερινή», όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης αλλά και διευθυντής (2004-2006). Από το 2003 έως το 2004 ήταν ραδιοφωνικός σχολιαστής στον σταθμό «Σκάι» ενώ υπήρξε αρθρογράφος στον «Κόσμο του Επενδυτή» και είχε συνεργαστεί με το ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Υπήρξε τέλος συνεργάτης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», κυρίως σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ενώ έχει συγγράψει το βιβλίο «Οι άρχοντες της παρακμής». Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1945 και σπούδασε σχέδιο στο Παρίσι (1964-1967) και Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ  από το 1976 και έπειτα εργάστηκε ως δημοσιογράφος.

«Ο Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος υπήρξε ένας άξιος και σεμνός λειτουργός του Τύπου. Ένας δημοσιογράφος που στήριξε την μαχητική και ψύχραιμη δημοσιογραφία του στη βαθιά παιδεία του. Επιπλέον, ανέλαβε για πολλά χρόνια θέσεις ευθύνης, από τις οποίες προήγαγε τη δημοσιογραφία. Αιωνία η μνήμη του» ανέφερε στο μήνυμά του για ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA