Μενού
  • Α-
  • Α+

Εννέα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα (18/9) από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, ο Ρουπακιάς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Killah P στην Αμφιάλη. Η μητέρα σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα, Μάγδα Φύσσα, επισκέφτηκε σήμερα το μνημείο του γιου της στο Κερατσίνι, το οποίο έχει φιλοτεχνήσει ο Στάθης Αλεξόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Σαν σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, δολοφονείται ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας – Τα 55 δραματικά λεπτά ενός στυγερού εγκλήματος

«Ξέρω ότι ο Παύλος δε γυρίζει πίσω σε καμία περίπτωση. Τα μέλη της οικογένειάς τους όσο ζούμε θα ζούμε με την απώλεια. Θα φύγουμε από τη ζωή με ένα πολύ μεγάλο βάρος στους ώμους και με πόνο ψυχής, αλλά, αν καταφέρουμε να σώσουμε έστω και ένα παιδί από το φασισμό είναι πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε η Μάγδα Φύσσα στην RealNews. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA