Μενού
  • Α-
  • Α+

Γνώριζαν πολύ καλά πού «χτύπησαν» οι διαρρήκτες μιας πολυτελούς κατοικίας στη Γλυφάδα, καθώς η λεία τους ήταν μυθική, σύμφωνα με την παθούσα. Δύο άνδρες, αγνώστων λοιπών στοιχείων παραβίασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/9) την οικεία μιας 55χρονης, για την οποία προφανώς γνώριζαν ότι διαθέτει τιμαλφή στο σπίτι της, αλλά και μετρητά και δυστυχώς για εκείνη, δεν έπεσαν έξω... Οι δράστες έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο την 55χρονη, η οποία πανικοβλήθηκε στη θέα των ληστών, που την κακομεταχειρίστηκαν για να πάρουν αυτό για το οποίο είχαν παραβιάσει το σπίτι της...

Αφού άρχισαν να την απειλούν ότι θα την σκοτώσουν, τη χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός της, για να τους πει πού είχε τα κοσμήματα και τα χρήματα. Οι διαρρήκτες κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο κι αφού το «ξήλωσαν» έκαναν άνω κάτω το σπίτι για να εντοπίσουν όσα περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα μπορούσαν. Ο ένας από τους δράστες συνέχιζε να ασκεί ψυχολογική και σωματική βία στην 55χρονη, ενώ ο συνεργός του συνέχιζε το ψάξιμο. Οταν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τίποτα άλλο μέσα στο σπίτι, εξαφανίστηκαν, με την παθούσα να καλεί άμεσα την Αστυνομία και να καταγγέλλει το συμβάν.

Οπως είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα που άγγιζαν τις 100.000 ευρώ, καθώς επίσης και κοσμήματα που η αξία τους υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ίσως να πλησιάζουν και το εκατομμύριο! Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν ξαναπάει με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της 55χρονης, καθώς φάνηκε να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA