Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα θρίλερ με σκελετό άνδρα που βρέθηκε τη Δευτέρα σε αγροτική περιοχή, καλούνται να φωτίσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θήβας. Ο σκελετός βρέθηκε από διερχόμενο στην άκρη δρόμου και, οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, διαπίστωσαν από τα υπολείμματα των ρούχων ότι πρόκειται για άνδρα. Επίσης από την αυτοψία που πραγματοποίησαν τόσο στο σημείο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, εκτιμούν πως ο σκελετός, στον οποίο υπάρχουν ελάχιστα ίχνη ιστών, μεταφέρθηκε πρόσθετα από άλλο σημείο, σε κοντινή απόσταση, στο οποίο αρχικά βρισκόταν μέσα σε χόρτα η σορός του αγνώστου. Παράλληλα, βρέθηκε και ένα έγγραφο στην τσέπη του, το οποίο υποδεικνύει πως πρόκειται για αλλοδαπό.

Διαβάστε ακόμηΟμόνοια: Καρέ καρέ η κινηματογραφική καταδίωξη διαρρήκτη από αστυνομικούς

Τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου, αλλά και τον χρόνο που ο άγνωστος άνδρας πέθανε ενώ γίνεται και αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση του νεκρού με πρώτο στοιχείο το έγγραφο που βρέθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA