Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Αλεκτορίδου έζησε εφιαλτικές στιγμές, τις οποίες περιέγραψε από το κρεβάτι του Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Η 39χρονη παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό live σε σύνδεση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 στην Εγνατία Οδό, τη στιγμή που πήγαινε στη δουλειά της. «Ηταν ένα σοκ για εμένα. Πονάω βασικά.... Εχω κατάγματα», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Πεζή παρασύρθηκε από όχημα στην Εγνατία σε ζωντανή σύνδεση - Πάγωσαν Παπαδάκης, Αναστασοπούλου

Η κυρία Αλεκτορίδου είναι νοσηλεύτρια και πήγαινε στην εργασία της όταν ο οδηγός την χτύπησε και την εγκατέλειψε. «Ετρεχε κάμποσο γιατί ήμουν με μία κυρία... Βέβαια την ευχαριστώ... Και πάρα πολύ γιατί τελευταία στιγμή με τράβηξε κιόλας, που ερχόταν με αυτή τη φόρα και έτσι θα μπορούσα να ήμουν τρισχειρότερα». «Είσαι μέσα σε έναν κόσμο, κάτι δηλαδή... Πώς το κάνεις αυτό; Δεν στεναχωριέσαι; Ασυνείδητος. Πιστεύω η Δικαιοσύνη όλα θα τα κάνει», είπε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA