Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ενδεχόμενο αδυναμίας του νικητή των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών του 2023 να πάρει εντολή αυτοδύναμης κυβέρνησης, είναι ορατό, κι ως εκ τούτου ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για τις πιθανές συνεργασίες σχηματισμού κυβερνητικού συνασπισμού. Μιλώντας χθες (19/9) σχετικά, ο Μάκης Βορίδης είπε ότι θα μπορούσε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου να αποτελέσει κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ, ενώ κι ο Γιάννης Οικονόμου δεν απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο ερωτώμενος χθες στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ΝΔ θα ζητήσει ισχυρή εντολή από το λαό, όμως «όλα θα τα δούμε στην ώρα τους».

Ο Αρης Πορτοσάλτε πάντως, ούτε να το ακούει, ούτε να το σκέφτεται θέλει... Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά: «Αν η ΝΔ λίγο θέλει λίγο άρωμα Ρωσίας, μια εσάνς Μόσχας ας το κάνει...» και πρόσθεσε: «Θα του πει ο λαός (σ.σ.: του Μητσοτάκη), Μη χάσει η βενετιά βελόνι, πήγαινε να συνεργαστείς με τον Βελόπουλο».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος τόνισε: «Αν η ΝΔ θέλει μια εσάνς από ανεμβολίαστους, μια χαρά, αν θέλει μια εσάνς από ψεκασμένους... Αν θέλει να διανθίσει την προσωπικότητά της, το προϊόν της και με άλλα... είδη, ας πάει»!

Κλείνοντας είπε ότι «δεν περιμένω από τον Μητσοτάκη να πάει να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση. Αν το κάνει, όπως το έκανε ο Τσίπρας με τον Καμμένο, θα πω την κρίση μου...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA