Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο παιδί 21 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Μελίκης - Βέροιας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλο το χωριό που ζούσε στην Ημαθία. Η τραγωδία ωστόσο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας που φεύγει από τη ζωή, πάνω στην άσφαλτο.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Μπούκαρε σε κατάστημα με κατσαβίδι για να κλέψει ένα κρουασάν

Το πρώτο παιδί της οικογένειας είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2007. Οι γονείς, μεγάλοι σε ηλικία, βρήκαν τη δύναμη να προχωρήσουν υιοθετώντας ένα παιδάκι. Ωστόσο 15 χρόνια μετά η μοίρα φάνηκε και πάλι σκληρή μαζί τους καθώς ο 21χρονος πλέον νέος, σκοτώθηκε στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα.

Τον 21χρονο Τ.Δ τον ανέσυρε νεκρό η πυροσβεστική υπηρεσία της Βέροιας μέσα από το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σε μια άμορφη μάζα. Η τοπική κοινωνία του Νεοκάστρου Ημαθίας, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 21χρονος έχει βυθιστεί στο πένθος, για την τραγωδία που χτύπησέ ξανά την οικογένεια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA