Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Αργιανίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως μάνατζερ ράγκμπι και έγινε γνωστός σε όλη τη χώρα μέσα από το Survivor. Πέντε χρόνια αργότερα ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής σε ένα πολύωρο θρίλερ για την ίδια του τη ζωή, με τον πατέρα, τον αδερφό του και τους αστυνομικούς έξω από την τουαλέτα που είχε κλειδωθεί στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου να προσπαθούν για ώρες να τον πείσουν να μην κάνει πράξη τις απειλές του. 

Διαβάστε ακόμη«Θα σε σφάξω, σήμερα θα πεθάνεις» - Κακοποίησε και απειλούσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του

Η γυμνάστρια και personal trainer, Ειρήνη Κολλιδά, μιλώντας στο Live News στο MEGA, ανέφερε: «Ηταν ευαίσθητος και σίγουρα κλειστός. Πολύ δύσκολα έλεγε τον προβληματισμό του». Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας. Ο πρώην παίκτης του Survivor κλειδώθηκε στην τουαλέτα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο των ΕΛΤΑ και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα και έδωσαν τέλος σε ένα θρίλερ 12 και πλέον ωρών. «Όση ώρα ο πατέρας του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον πείσει πως όλα θα πάνε καλά, εκείνος συνέχιζε να φωνάζει. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα στις τουαλέτες που παρέμενε κλειδωμένος χωρίς αποτέλεσμα για ώρες». Μετά την κατάθεσή του, σε αστυνομικό τμήμα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και πιο συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Τα προβλήματα στη ζωή του ξεκίνησαν όταν έσβησαν τα φώτα του Survivor. Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και προσπάθησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Μέσα στο ριάλιτι έδειχνε φιλόδοξος και δήλωνε έτοιμος να παλέψει για τη νίκη. Η μπλούζα με τα αστέρια έγινε σήμα κατατεθέν του. Οι εντάσεις ήταν κατά διαστήματα αλλεπάλληλες με συμπαίκτες του, με τον ίδιο να αποχωρεί πολύ πριν το μεγάλο τελικό. Μετά το ριάλιτι εργάστηκε ως γυμναστής και έκανε ένα πέρασμα από σχολή δημοσιογραφίας, για τις ανάγκες ενός δοκιμαστικού δελτίου ειδήσεων. Ο 35χρονος, που το τελευταίο διάστημα έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, παρακολουθείται από γιατρούς, με τους στενούς συγγενείς του να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

Για ψυχιατρική εξέταση ο πρώην παίκτης Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Αργιανίδης δεν ήταν καλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό. Το βράδυ της Δευτέρας (19.09.2022) ενώ είχε βάρδια, εξαφανίστηκε και από τα ξημερώματα είχε κλειστεί στην τουαλέτα και έκανε βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του, απειλώντας να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Όταν έφτασε στο σημείο η Άμεση Δράση, φέρεται να πέταξε στους αστυνομικούς χλωρίνη. Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου δεν μπόρεσε να τον πείσει να βγει ούτε και ο ιερέας πατέρας του που επίσης βρέθηκε στο σημείο.

Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της ΟΠΚΕ, περίπου στις 10:00 το πρωί για να τον βγάλει και να τον μεταφέρει αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου. Η Ειρήνη Κολλίδα, πρώην συμπαίκτρια του Πάνου Αργιανίδης στο ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε στο «Live News»: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωστρεφής και ευαίσθητος, αλλά και φιλόδοξος και σε συνδυασμό με τα γεγονότα του κοροναϊού και τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι και γυμνάστρια αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει με τον Πάνο Αργιανίδη περίπου ένα μήνα πριν το περιστατικό και δεν της είχε δώσει την εντύπωση ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA