Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές φαρ ουέστ έζησαν οι κάτοικοι της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, καθώς η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, με τους πολίτες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και στο κέντρο, καθώς οι σφαίρες...σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια τους. Τέσσερις αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν επί της οδού Λαγκαδά 116 έξω από γυμναστήριο, με τον έναν να βγάζει ξαφνικά πιστόλι και να τραυματίζει έναν Γεωργιανό με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση, πυροβολώντας τον. Ο δράστης κατάφερε να τραυματίσει το άτομο, το οποίο μαζί με έναν ακόμη εξ αυτών που τσακώνονταν, τράπηκε σε φυγή.

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει κι ο τραυματίας, που έφυγε από το σημείο και περπατούσε αιμόφυρτος ώσπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν. Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την οδό Καραμανλή για να τον διακομίσει στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αφού νωρίτερα του έδωσε τις πρώτες βοήθειες δικυκλιστής του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τον διασώστη του ΕΚΑΒ ο οποίος περιέθαλψε τον τραυματία το τραύμα στο πόδι του μπορεί να προκλήθηκε ή από μαχαίρι ή από σφαίρα, κάτι που όμως δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν δεν εξεταστεί η πληγή.

Θαμώνας ενός καφενείου λίγα μέτρα πιο κάτω, που είδε το θύμα να περπατά αιμόφυρτο είπε στο grtimes: «Θα τον καθαρίζανε. Τον είδα να τρέχει, μπήκε στο καφενείο να πλυθεί γιατί είχε παντού αίματα. Δεν άκουσα πυροβολισμούς, μάλλον γιατί το περιστατικό έγινε πιο κάτω» είπε ο μάρτυρας. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και αναζητούν και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο συμβάν, καθώς διαφεύγουν της σύλληψης.

Πώς έγινε το συμβάν

Οπως αναφέρει το voria.gr, το θύμα, ηλικίας περίπου 45-50 ετών, μπήκε πρώτα σε φούρνο για να ψωνίσει. Την ίδια ώρα έξω από το μαγαζί, που βρίσκεται επί της οδού Λαγκαδά, τον περίμενε ένα ακόμη άνδρας που επέβαινε ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Oταν ο άνδρας βγήκε από τον φούρνο δέχθηκε επίθεση από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς που τον καταδίωκαν και τον χτυπούσαν. Βλέποντας το σκηνικό, ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου κατέβηκε έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά. Ενας από τους νεαρούς επιτιθέμενους τραυματίστηκε από τη σφαίρα στο αριστερό του πόδι, ενώ οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι τράπηκαν σε φυγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA