Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση στα συνδικάτα με αφορμή την απεργία που προκηρύχθηκε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκανε ο δημοσιογράφος Αρης Πορτοσάλτε μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μάλιστα... κατηγόρησε την κυβέρνηση για ατολμία να εφαρμόσει τον νόμο ενώ έκανε λόγο για «δικτατορία των συνδικάτων» που στρέφοντα εναντίον των πολιτών. «Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι τα συνδικάτα, αλλά η κυβέρνηση. Οπως και στην πανεπιστημιακή αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως. Είναι μηδέν. Οι νόμοι που έφερε δεν εφαρμόζονται. Δεν τολμά να τους εφαρμόσει. Δεν ξέρω αν είναι άστοχος ο νόμος ή είναι η φοβία της κυβέρνησης» είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Στα δικαστήρια η ΣΤΑΣΥ μετά το 24ωρο «χειρόφρενο» στα ΜΜΜ

Οταν αναφέρθηκε από τους συνομιλητές του πως είναι λογικό να θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση μια κοινωνική ένταση απάντησε πως: «Εαν είναι να έχουμε μια φοβική κυβέρνηση... Δεν έχουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου, γιατί λέω πολλές φορές πως έχουμε κομμουνισμό, αλλά έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων. Και τη δικτατορία του Δημοσίου. Με ποιον είμαστε σήμερα. Αν είμαστε με τη δικτατορία των συνδικάτων πάμε με αυταρχισμό κτλ. Αν είμαστε με τους πολίτες, και φαντάζομαι με αυτούς είμαστε.... Βασανίζουν τον πελάτη τους, όχι την κυβέρνηση. Αυτοί που θα βασανιστούν είναι οι πολίτες. Ψάχνουν να βρουν τρόπο να μετακινηθούν. Θα δαπανήσουν καύσιμα».

Μάλιστα επανέλαβε την άποψη για την πανεπιστημιακή αστυνομία λέγοντας πως: «Εναν υπουργό είχε να τα εφαρμόσει, τον Χρυσοχοΐδη και τον πέταξε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA