ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/09/2022 13:22

Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενημερώνει την ΔΙΣ για τον «θαυματοποιό» ιερέα

O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει προβεί το τελευταίο διάστημα σε ενέργειες σχετικά με τον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού για τις οποίες θα ενημερώσει αναλυτικά την Διαρκή Ιερά Σύνοδο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενημερώνει την ΔΙΣ για τον «θαυματοποιό» ιερέα
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (eurokinissi)
Ανάγνωση:

Σε μείζον θέμα έχει αναχθεί η υπόθεση του «θαυματοποιού» ιερέα Δημητρίου Λουπασάκη, ο οποίος λειτουργεί στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Στην εν λόγω εκκλησία, ο εν λόγω ιερέας φέρεται να κάνει «θαύματα» με τον Τίμιο Σταυρό, ο οποίος «ίασε» και τον ίδιο, που είχε λευχαιμία στα 14 του χρόνια. Σύμφωνα με ενημέρωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έχει προβεί σε σειρά ενεργειών το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την υπόθεση και θα ενημερώσει σχετικά την ΔΙΣ, η οποία και θα αποφασίσει πώς θα χειριστεί το θέμα του παπά-Δημήτρη.

Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Για την συνολική αντιμετώπιση και επίλυση των ζητημάτων που έχουν ανακύψει με τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος έχει προβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ενέργειες για τις οποίες θα ενημερώσει αναλυτικά την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος κατά τη διάρκεια των τακτικών συνεδριάσεών της για το Μήνα Οκτώβριο, η οποία και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις».

Σύμφωνα με την στήλη «Μαξιμιλιανός» στο Reader, ο κ. Ιερώνυμος φιλοξένησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ησυχαστήριό του, ένα μοναστήρι που έχει αναπαλαιώσει στην Βοιωτία, τον παπά-Δημήτρη και το «πνευματικό του παιδί» τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο του Survivor. Ισως αυτή η συνάντηση να μην ήταν τυχαία τελικά, και να είχε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον ιερέα του ναού του Λυκαβηττού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΙΕΡΕΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ