ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/09/2022 16:43

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για το τροχαίο

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε από το Εφετείο - Με απόφαση δικαστηρίου, το ποσό της αποζημίωσης του παρουσιαστή για την αναπηρία και την ηθική βλάβη αυξήθηκε ενώ μειώθηκε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας από 30% σε 20%

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για το τροχαίο
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για το τροχαίο
Ανάγνωση:

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε από το Εφετείο. Με απόφαση δικαστηρίου, το ποσό της αποζημίωσης του παρουσιαστή για την αναπηρία και την ηθική βλάβη αυξήθηκε ενώ μειώθηκε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας από 30% σε 20% επειδή δεν φορούσε κράνος όταν οδηγούσε. Το Εφετείο επεσήμανε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για το τροχαίο ήταν ο οδηγός του λεωφορείου που δεν είχε τεταμένη την προσοχή του.

Διαβάστε ακόμη: Αρκαδία: «Το παιδί διπλώθηκε, χτύπησε το κεφάλι του» - Τι λένε οι γονείς του 15χρονου ποδηλάτη που σκοτώθηκε

«Σήμερα πέντε χρόνια μετά το τραγικό βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχει βελτίωση και στο νοητικό και στο κινητικό επίπεδο. Δίνει έναν αγώνα να κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτόν τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγός του», σημείωσε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονας Τάτσης. «Το ποσό που του επιδικάστηκε είναι ανάλογο της έκτασης και της βλάβης», συμπλήρωσε ο κ. Τάτσης αναφορικά με την αποζημίωση που θα λάβει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του.

Video Loading...

Ηταν ξημερώματα Χριστουγέννων το 2017 όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γύριζε με τη μηχανή του από κέντρο διασκέδασης στο σπίτι του. Λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών επιχείρησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης αλλάζοντας διαδοχικά λωρίδες με αποτέλεσμα η μηχανή του παρουσιαστή να πέσει πάνω στο λεωφορείο. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύτηκε με βαριά τραύματα στο Ασκληπιείο Βούλας και αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του έμεινε παράλυτος αφού δεν μπορούσε να μιλήσει και να αυτοεξυπηρετηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΔΗΓΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ