ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/09/2022 19:41

Καστοριά: Καταδικάστηκε ο γιος της 82χρονης που δηλώθηκε εξαφανισμένη αλλά ήταν νεκρή

Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για ψευδή κατάθεση, καταδικάστηκε ο γιος της 82χρονης από την Καστοριά που δηλώθηκε εξαφανισμένη αλλά τελικά διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή - Όσα έχει πει στις Αρχές για τις συνθήκες εξαφάνισης της μητέρας του, είναι γεμάτα αντιφάσεις και σήμερα ισχυρίστηκε ότι ο λόγος ήταν γιατί βρισκόταν σε σύγχυση.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καστοριά: Καταδικάστηκε ο γιος της 82χρονης που δηλώθηκε εξαφανισμένη αλλά ήταν νεκρή
Πηγή: Pexels
Ανάγνωση:

Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για ψευδή κατάθεση, καταδικάστηκε ο γιος της 82χρονης από την Καστοριά που δηλώθηκε εξαφανισμένη αλλά τελικά διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή. Οσα έχει πει στις Αρχές για τις συνθήκες εξαφάνισης της μητέρας του, είναι γεμάτα αντιφάσεις και σήμερα ισχυρίστηκε ότι ο λόγος ήταν γιατί βρισκόταν σε σύγχυση.

Διαβάστε ακόμη: Καστοριά: Συνελήφθη ο γιος της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη – Επεσε σε αντιφάσεις

«Ήμουν σε πανικό γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου και την έψαχνα μόνος μου και στο σπίτι και γύρω γύρω. Είπα λάθος τις ημερομηνίες γιατί τα είχα χάσει, γιατί δεν πίστευα ότι θα έχει πάθει κακό η μητέρα μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω γιατί είχα μόνο τη μητέρα μου και αυτή είχε μόνο εμένα», είπε στο δικαστήριο σύμφωνα με το MEGA.

Video Loading...

Καστοριά: Βρέθηκαν οστά

Οι αστυνομικοί, μία ημέρα μετά την «εξαφάνιση» της ηλικιωμένης εντόπισαν τμήματα ανθρώπινου σκελετού λίγα μέτρα από το σπίτι όπου έμενε με τον γιο της όπως και προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ωστόσο, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA στη σορό, δεν επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την 82χρονη.

Ο 48χρονος αρχικά είχε δηλώσει ότι τα ίχνη της μητέρας του είχαν χαθεί την προηγούμενη της δήλωσης εξαφάνισης Όταν όμως, εντοπίστηκαν τα οστά, άλλαξε την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως είχε δέκα ημέρες να δει τη μητέρα του. Όσο αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους για την υπόθεση. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στη σορό που βρέθηκε θαμμένη, θα οδηγήσουν τις Αρχές στα επόμενα βήματά τους ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΕΚΡΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ