Μενού
  • Α-
  • Α+

«Του έκανα λαβή και τον ξάπλωσα κάτω», λέει ο 8χρονος από τα Χανιά που ακινητοποίησε νεαρό που προσπάθησε να τον ληστέψει και μάλιστα «δεν φοβήθηκε καθόλου». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του έδωσε χρήματα για να πάει στο ψιλικατζίδικο, τον αντιλήφθηκε ένας νεαρός, προσπάθησε να του πάρει τα λεφτά, αλλά ο 8χρονος Γιάννης τον «ξάπλωσε» με κινήσεις Μάι τάι. 

Διαβάστε ακόμη: Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Σάλος για την νοσηλεύτρια που έπαθε ηλεκτροπληξία – Εικόνες σοκ από τα γυμνά καλώδια

Ο δάσκαλός του, περήφανος για τον μαθητή του, μίλησε στον Αντ1 για το πόσο σημαντική είναι η αυτοάμυνα, ειδικά στις μέρες μας με την αύξηση της εγκληματικότητας. Μάλιστα, ο δάσκαλος του 8χρονου Γιάννη έδειξε στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου την καθοριστική λαβή που έκανε ο μικρός για να προστατεύσει τον εαυτό του από τον νεαρό που ήθελε να τον κλέψει. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA