ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/09/2022 16:39

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Για πρώτη φορά εικόνες μέσα από το σπίτι της Πισπιρίγκου

Οι τοίχοι βαμμένοι σε καφέ και πράσινο, αλλά και τα δωμάτια με τις ονομασίες έξω από τις πόρτες, δίνουν το κλίμα και την εικόνα από μια φυσιολογική ζωή. Μόνο που τα γεγονότα διέψευσαν την εικόνα...

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Για πρώτη φορά εικόνες μέσα από το σπίτι της Πισπιρίγκου
Πηγή: eurokinissi, glomex
Ανάγνωση:

Εικόνα εγκατάλειψης θυμίζει το σπίτι της οδού Μπιζανίου, εκεί όπου τα τελευταία 7 χρόνια έζησε η οικογένεια Δασκαλάκη στην Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία τους παιδιά που με βάση τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί, θανατώθηκαν από την ίδια τους τη μητέρα. Το σπίτι δεν ανήκει πια στην οικογένεια, αλλά στου κληρονόμους της ιδιοκτήτριας κ. Κούτρα. Ο Alpha και η εκπομπή Tlife μπήκαν στο σπίτι, μήνες μετά την αποκάλυψη των τραγικών γεγονότων και η κάμερα κατέγραψε εικόνες που σήμερα δείχνουν σκληρές.

Διαβάστε ακόμη: Eλενα Πολυχρονοπούλου: Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας

Το σπίτι σχεδόν άδειο, έχει μόνο λίγα έπιπλα να θυμίζουν ότι πριν από λίγο καιρό μια οικογένεια ζούσε τη δική της καθημερινότητα, αλλά και τις όμορφες στιγμές που δημιουργούσαν τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη. Οι τοίχοι βαμμένοι σε καφέ και πράσινο, αλλά και τα δωμάτια με τις ονομασίες έξω από τις πόρτες, δίνουν το κλίμα και την εικόνα από μια φυσιολογική ζωή. Μόνο που τα γεγονότα διέψευσαν την εικόνα.

Video Loading...

Εξω από την πόρτα του δωματίου που η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να σκότωσε την Ιριδα σε ηλικία μόλις 6 μηνών μέσα στην ίδια της την κούνια, γράφει «Butterfly», δηλαδή πεταλούδα και οι τοίχοι είναι γεμάτοι με ουράνια τόξα και όμορφες ζωγραφιές.

Λίγα πράγματα ξεχασμένα, η παρατημένα υπάρχουν και στο δωμάτιο των γονιών, ελάχιστα έπιπλα, όπως ένα τραπέζι και καρέκλες στην... μαύρη κουζίνα, σε ένα σπίτι που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων, η Ρούλα με τον Μάνο ερωτεύθηκαν, αγαπήθηκαν και χώρισαν οριστικά προτού ακολουθήσει η σειρά των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ