Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δολοφόνου του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας βρίσκεται η αστυνομία, έπειτα από τον ενδελεχή έλεγχο του υλικού που βρίσκεται στη διάθεσή της, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεση βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη. Ωστόσο, οι Αρχές έχοντας κυκλώσει το συγκεκριμένο άτομο που προέρχεται από το εργασιακό - στενό περιβάλλον του θύματος, θέλουν να «κλειδώσουν» και τα τελευταία στοιχεία, ώστε να μην κρέμονται από την ομολογία.  

Διαβάστε ακόμη: Επικήρυξη 3.000 ευρώ στον ασυνείδητο που ποδοπάτησε και σκότωσε γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Το διαθέσιμο υλικό από κάμερες της περιοχής δίνει ατράνταχτα στοιχεία στην αστυνομία και μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News του MEGA, απομένουν λεπτομέρειες για να «δέσει» η υπόθεση και να μην υπάρχουν οι παραμικρές αμφιβολίες. Με βάση το ρεπορτάζ, ο δράστης πέρα από οποιοδήποτε προσωπικό κίνητρο, φέρεται να αντιμετωπίζει και σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Οι Αρχές φέρονται να έχουν εστιάσει σε έναν συντοπίτη του 52χρονου, ο οποίος πέρα από τις παλιές εργασιακές, αλλά και τις προσωπικές σχέσεις τους, πιθανότατα είχαν διαφορές και από τις κυνηγετικές τους δραστηριότητες, χωρίς όμως, να τοποθετούν εκεί το βασικό κίνητρο. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του πιθανού δράστη και κάποια ψυχολογικά ζητήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει, ενδεχομένως τον οδήγησαν στο έγκλημα.    

Η πιθανότητα του ερωτικού κινήτρου

Από εκεί και πέρα, άλλες πληροφορίες, τοποθετούν και άλλου είδους δολοφονικά κίνητρα στο τραπέζι. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ή οι δράστες έστησαν καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο,  άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα. Ήδη τις τελευταίες ημέρες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αναζητώντας εάν ο 52χρονος είχε κάποια προσωπική διαφορά ή κάποιο «ανοικτό» μέτωπο. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τις Αρχές φαίνεται να εξετάζεται και το ερωτικό κίνητρο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία και η αντιζηλία μεταξύ ανδρών.

Κάμερες κατέγραψαν τη μοτοσυκλέτα του δράστη

Στην προσπάθεια ταυτοποίησης του δράστη του φονικού οι αστυνομικοί αξιοποιούν κάθε λεπτομέρεια που προκύπτει από τις κάμερες. Ο δολοφόνος προσέγγισε τον 52χρονο την ώρα που έμπαινε στην επιχείρηση μαρμάρου που εργαζόταν και τον πυροβόλησε μία φορά στην καρδιά. Ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος και ο δράστης έχει καταγραφεί από κάμερες.  Σύμφωνα με το MEGA, η αστυνομία επιχείρησε να καταγράψει τα ίχνη του δράστη που διέφυγε μέσω ενός χωραφιού που είχε εκχερσωθεί τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης είχε αφήσει τη μοτοσυκλέτα του περίπου 150 μέτρα από το σημείο του φονικού, έξω από το εργοστάσιο. Η αστυνομία έχει πάρει οπτικό υλικό από κάμερες που καταγράφουν τη μοτοσυκλέτα του άνδρα που σκότωσε τον 52χρονο. 

Τον σκότωσε με φυσίγγια για αγριογούρουνο

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους. Ο δράστης πιθανότατα γνώριζε πότε ο 52χρονος πηγαίνει για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου, νωρίς το πρωί, και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων. Το φυσίγγι ήταν «εννιάβολο» για αγριογούρουνα, προκαλώντας του 7 θανατηφόρα τραύματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA