Μενού
  • Α-
  • Α+

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ένας 13χρονος, ο οποίος λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο. Το περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Θέρμης-Πανοράματος, στο ύψος του Αθλητικού Κέντρου και ο 13χρονος διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, ο 13χρονος μαζί με έναν φίλο του ήθελαν να περάσουν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μιας λεωφόρου συγκεκριμένα με 4 λωρίδες, τις δύο αντίθετης πορείας. Το ένα παιδί αντιλήφθηκε το όχημα και κοντοστάθηκε, σε αντίθεση με τον 13χρονο που δεν ήταν προσεκτικός και παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Περίπου την ίδια ώρα, ένας 40χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από ΙΧ, στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 40χρονο στο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA