Μενού
  • Α-
  • Α+

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από την ΕΛ.ΑΣ., ο 16χρονος προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα και να στρίψει αριστερά και τότε τον χτύπησε το περιπολικό στη συμβολή της 28ης Οκτωβρίου με τη Δενδροποτάμου στους Αμπελόκηπους. Αυτή ήταν η απάντηση που φέρεται να έδωσε στους συναδέλφους του ο οδηγός του οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., όταν τον ρώτησαν για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Ωστόσο, η προανάκριση που είναι σε εξέλιξη από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, θα ρίξει φως στην υπόθεση της παράσυρσης του ανήλικου ποδηλάτη.   Από τη σύγκρουση ο 16χρονος εκτοξεύθηκε και χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ και, πιθανότητα, στον «ουρανό» του οχήματος, πριν καταλήξει στο οδόστρωμα. Ο 16χρονος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Το ατύχημα με τον 13χρονο την ίδια ώρα

Την ίδια ακριβώς ώρα, ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Θέρμη - Πανόραμα, στο ύψος του αθλητικού κέντρου. Ο ανήλικος φαίνεται να προσπάθησε να διασχίσει πεζός τον κεντρικό δρόμο με τις δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου τον είδε μετά την στροφή, ήταν ήδη αργά και δεν κατάφερε να τον αποφύγει. Αμέσως μετά την παράσυρση, ο οδηγός σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τον 13χρονο να μεταφέρεται διασωληνωμένος και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA