Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτα, έπεσαν θύματα κλοπής. Αγνωστοί δράστες τους έκλεψαν το αυτοκίνητό τους κάτω από το σπίτι τους στον Περισσό, όπως έγραψαν στο Instagram. «Ανήμποροι θεατές… Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνά με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας… Με το αυτοκίνητό μας!!! Που έκλεψε κάτω από το σπίτι μας», έγραψε η Κατερίνα Γιώτα στο Instagram, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να αναδημοσιεύει το ποστ της.

Διαβάστε ακόμη: Σμύρνη μου Αγαπημένη: Αποθέωση στο Twitter για την υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση - «Αριστούργημα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στη Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για την κλοπή του αυτοκινήτου του. «Χθες κατέβηκα από το σπίτι για να πάω στην πρόβα μου στο θέατρο, στον Μπακαλόγατο. Στις 16:30 λοιπόν συνειδητοποιώ ότι λείπει το αυτοκίνητό μου. Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, πουθενά το αυτοκίνητο. Παθαίνω σοκ. Παίρνω τη γυναίκα μου, της είπα να μην ξυπνήσει τον γιο μας που είναι άρρωστος. Από το e-pass βλέπουμε ότι κάνει διαδρομή και σήμερα μου έδειχνε ότι είναι στην Καβάλα. Πήγα στην Αστυνομία, με εξυπηρέτησε. Μου είπαν ότι κλέβουν καθημερινά πολλά αυτοκίνητα». Πριν από λίγες ημέρες, και η Μπέττυ Μαγγίρα είχε πέσει θύμα κλοπής, όταν έξω από το σπίτι της δεν βρήκε το αυτοκίνητό της, το οποίο εντοπίστηκε κάποιες μέρες αργότερα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA