Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξώδικο προς ΜΜΕ έστειλε ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο γυναικοκτόνος ζητά από τους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται μαζί του και σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη το έκανε «για την προστασία της οικογένειας». 

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Αρπαξαν νεαρή από τον δρόμο, την έβαλαν σε μαύρο τζιπ και εξαφανίστηκαν

«Αυτό το εξώδικο δεν αφορά το σύνολο των δημοσιογράφων και των εκπομπών. Η εξώδικη δήλωση ήθελε να εκφράσει την πικρία του. Είχε να κάνει με την προστασία της οικογένειάς του. Η μη αναφορά στο όνομά του έχει να κάνει με την οικογένειά του», είπε στο STAR ο κ. Παπαϊωαννίδης. «Ο δημοσιογράφος θα κάνει τη δουλειά του δεν τέθηκε ζήτημα από εμάς», ανέφερε. 

«Εχουμε δύο οικογένειες που είναι πάνω από ένα παιδί. Η βούληση του εντολέως μου είναι να κάνουμε οτιδήποτε για να μην υπάρξει καμία αντιδικία για το παιδί. Εχουμε μία οικογένεια που έφυγε μόνιμα από την Αθήνα για να μείνει στην Αλόννησο για να προσφέρει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Επί της ουσίας θέλει να προστατέψει την οικογένεια», είπε ο δικηγόρος. Για την προβολή της εικόνας της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σημείωσε πως «είναι άβολη η θέση της. Μην ξεχνάμε πως αυτοσκοπός της αλλά και του πατέρα του εντολέως μου, κάνουν τα πάντα για το καλύτερο του παιδιού. Αλλά δεν παύουν να είναι οι συγγενείς του ανθρώπου που ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA