Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Η σορός της μεταφέρθηκε μετά την τελετή στη Ριτσώνα για να γίνει η αποτέφρωση της και η τέφρα της θα σκορπιστεί στην θάλασσα, όπως η ίδια επιθυμούσε. Η κάμερα εκπομπής τoυ Alpha, βρέθηκε έξω από το γραφείο του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα και κατέγραψε εικόνες από τη μεταφορά της τέφρας της Μάρθας Καραγιάννη. Τραγικές φιγούρες η καρδιακή της φίλη, Ντόρα Δούμα με την οποία συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και η σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα. Η μεταφορά της τέφρας στο γραφείο του κ. Σούρα ήταν επιθυμία της ίδιας, όπως επιθυμία της ήταν να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη: Συντετριμμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κηδεία - «Θέλω και μένα να με πετάξουν στη θάλασσα»

Στις δηλώσεις της η Ντόρα Δούμα, είπε ότι ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που της είχε δώσει η Μάρθα Καραγιάννη. Σε ότι αφορά στην επιθυμία της για αποτέφρωση η Ντόρα Δούμα απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά ότι «η Μάρθα ήταν πιο χριστιανή και από τους χριστιανούς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA