Μενού
  • Α-
  • Α+

Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ένοπλος εισήλθε στο στην τράπεζα και απέσπασε χρηματικό ποσό που υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης με την απειλή του όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους στα ταμεία και κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα.

Διαβάστε ακόμη: ΑΣΕΠ: Πάνω από 3.000 θέσεις προσωπικού στα νοσοκομεία - Μέχρι πότε κάνετε αίτηση

Μάλιστα, φέρεται να απείλησε με το όπλο και τον διευθυντή του καταστήματος και κάπως έτσι μέσα σε ελάχιστο χρόνο άρπαξε τα χρήματα και διέφυγε, πριν καταφέρει να ειδοποιηθεί και να φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Οι αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο και εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος της τράπεζας, ενώ αναζητούν υλικό και από την γύρω περιοχή έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν συνεργοί, όπως και ποιο ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA