Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, με έναν 42χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή, την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις! Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο άτυχος άνδρας πήγε πεζός στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ -το οποίο εφημέρευε- δηλώνοντας στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος ότι αισθάνεται πόνους στο στήθος.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Καυγάς για το κυνήγι, ένα βράδυ πριν τη δολοφονία - Προθεσμία απολογίας από τον εισαγγελέα στον 25χρονο

Άμεσα οι καρδιολόγοι τον παρέλαβαν και ξεκίνησαν να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι έχει υποστεί έμφραγμα. Ακολούθως θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, ωστόσο ο άνδρας έπαθε ανακοπή. Άμεσα τον οδήγησαν στην αναζωογόνηση, όπου εκεί έγιναν προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, ενώ μετά το θάνατό του αποφασίστηκε η διενέργεια νεκροτομής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA