Μενού
  • Α-
  • Α+

Περιπλέκεται η υπόθεση του θανάτου του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι, ο οποίος σύμφωνα με την ιατροδικαστική μελέτη, φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια και δη από ανακοπή καρδιάς. Νωρίτερα, όπως μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων, ο 50χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με παρέα νεαρών, που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, επειδή ο θανών φέρεται να πείραζε γυναίκες από την παρέα τους.

Πλέον οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα εάν ο παθολογικός θάνατος προήλθε από τον ξυλοδαρμό του άτυχου άνδρα από παρέα νεαρών, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ή αν δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και οι κακώσεις και τα κατάγματα που έχει σε γνάθο και κεφάλι προήλθαν από το πέσιμό του στο έδαφος, εφόσον ο άνθρωπος... πέθανε όρθιος. Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές εξετάζουν ακόμη όλα τα ενδεχόμενα, με αυτό της ανθρωποκτονίας να παραμένει ανοιχτό.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του 50χρονου, συνεχίζουν την έρευνα αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/9), οπότε κι εντοπίστηκε ο νεκρός άνδρας. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Γκάζι στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως όταν τον 50χρονο βρήκε αναίσθητο και αιμόφυρτο αλλά χωρίς τραύματα από κάποιο αντικείμενο αστυνομικός ο οποίος είχε πάει βόλτα στην περιοχή. Μάρτυρας, του οποίου η μαρτυρία ελέγχεται για την αξιοπιστία της, φέρεται να είπε στις Αρχές ότι είδε έναν άνδρα να πλησιάζει τον 50χρονο με μηχανή, να τον χτυπά και να εξαφανίζεται.

Ο 50χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε ενώ την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA