Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου του Θανάση Βισκαδουράκη, το οποίο βρέθηκε τελικά όπως έκανε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου (24/9) η σύζυγός του Κατερίνα Γιώτα μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. «Η χαρά μας είναι μεγάλη. Βρέθηκε το αυτοκίνητό μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι τόση συμπαράσταση και αγάπη από κόσμο που δε γνωρίζεις. Ευχαριστούμε πολύ την ελληνική αστυνομία για το δύσκολο έργο της. Όσο κι αν δεν φαίνεται εκείνοι δουλεύουν και μας προστατεύουν αθόρυβα. Τέλος εκφράζουμε τη συμπόνοια μας και την αγάπη μας σε όλους όσοι περνάνε το ίδιο θρίλερ που περάσαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες» έγραψε η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο: Κλοπή μοτοσυκλέτας σε δευτερόλεπτα - «Δεν έχουμε περιπολικό να στείλουμε» είπαν στο θύμα

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι δράστες τους έκλεψαν το αυτοκίνητό τους κάτω από το σπίτι τους στον Περισσό, όπως είχε γράψει το ζευγάρι στο Instagram . «Ανήμποροι θεατές… Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνά με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας… Με το αυτοκίνητό μας!!! Που έκλεψε κάτω από το σπίτι μας», είχε γράψει η Κατερίνα Γιώτα στο Instagram, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να αναδημοσιεύει το ποστ της.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε μιλησει μάλιστα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου για την κλοπή του αυτοκινήτου του, αναφέροντας μεταξύ άλλων «κατέβηκα από το σπίτι για να πάω στην πρόβα μου στο θέατρο, στον Μπακαλόγατο. Στις 16:30 λοιπόν συνειδητοποιώ ότι λείπει το αυτοκίνητό μου. Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, πουθενά το αυτοκίνητο. Παθαίνω σοκ. Παίρνω τη γυναίκα μου, της είπα να μην ξυπνήσει τον γιο μας που είναι άρρωστος. Από το e-pass βλέπουμε ότι κάνει διαδρομή και σήμερα μου έδειχνε ότι είναι στην Καβάλα. Πήγα στην Αστυνομία, με εξυπηρέτησε. Μου είπαν ότι κλέβουν καθημερινά πολλά αυτοκίνητα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA