Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης στη Λίμνη των Κρεμαστών στην Ευρυτανία, έφερε στο φως της δημοσιότητας το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Την ώρα που η αγωνία κορυφώνεται για την Ευρυδίκη που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, οι βατραχάνθρωποι έπεσαν την Κυριακή στο σημείο στο οποίο το ρομπότ sonar εντόπισε ευρήματα σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνά τα 70 μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού έκαναν δύο προσπάθειες να φτάσουν στο σημείο που επέδειξε το ρομπότ του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και παρά το γεγονός ότι είναι εξιδεικευμένοι σε καταδύσεις σε μεγάλα βάθη.

Διαβάστε ακόμη: Ευρυτανία: Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα στη λίμνη των Κρεμαστών - Αγνοείται ακόμη η 48χρονη

Στις έρευνες και ο σύζυγος

Οι τέσσερις δύτες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάτι, τόσο λόγω του μεγάλου βάθους αλλά και λόγω της περιορισμένης ορατότητας που υπάρχει από τα φερτά υλικά. Οι προσπάθειες όμως θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας την Δευτέρα. Τις έρευνες παρακολουθεί και ο σύζυγος της Ευρυδίκης, την ώρα που η οικογένειά της, η μητέρα και ο γιος της αγωνιούν και ελπίζουν να την εντοπίσουν ζωντανή.

Οι Αρχές εστιάζουν σε κάθε λέξη που έγραψε η Ευριδίκη στις σημειώσεις των 16 σελίδων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της πριν εξαφανιστεί. Απευθύνεται σε τρία πρόσωπα: Τη μητέρα, τον γιο της και τον σύζυγό της. Εκφράζει όμως και παράπονο για τις δικαστικές αρχές. Mία ημέρα πριν εξαφανιστεί, η δίκη για την καταγγελία που έκανε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της αναβλήθηκε!

«Στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την τελευταία ανάρτηση της 48χρονης λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί, πολλοί την χαρακτηρίζουν και προφητική! Σε αυτήν η Ευρυδίκη κάθεται στην κορυφή ενός βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της λίμνης, αυτήν της Επισκοπής. Η φωτογραφία αυτή είναι από το αρχείο της αγνοούμενης. Να σημειωθεί ότι ένα από τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η Ευρυδίκη με έναν φίλο της, την Τετάρτη, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της ήταν:

Μήνυμα Φίλου: «Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου».

Απάντηση Ευρυδίκης: «Στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

H τελευταία επικοινωνία με τον δικηγόρο

Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί, είναι με τον δικηγόρο της. Του λέει πού βρίσκεται, ότι είναι μόνη της και αυτά που του προκαλούν ανησυχία είναι τα λόγια της. Η επικοινωνία είναι λίγων μόλις λεπτών, αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο κυρίως από αυτά που του έχει πει.

Στη συνέχεια μόλις τελειώνει αυτή η επικοινωνία στην οποία  καταλαβαίνει ότι η 48χρονη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος καλεί τον σύζυγο, ο οποίος στην συνέχεια ειδοποιεί την αστυνομία. «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας», τους λέει, «είναι η σύζυγος μου». Πήγε και ο ίδιος στο σημείο. Τελικά βρίσκουν το αυτοκίνητο αλλά η ίδια ακόμη αγνοείται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA