ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/09/2022 09:13

Αγιος Δημήτριος: Διαρρήκτης μπήκε σε φούρνο και ξέχασε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο

Διαρρήκτης για... κλάματα στον Αγιο Δημήτριο. Ανοιξε την είσοδο γνωστού φούρνου – ζαχαροπλαστείου χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του και... ξέχασε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο το οποίο εντόπισε η ιδιοκτήτρια και το παρέδωσε στην αστυνομία

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αγιος Δημήτριος: Διαρρήκτης μπήκε σε φούρνο και ξέχασε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο
Πηγή: Pixabay/Glomex
Ανάγνωση:

Διαρρήκτης για... κλάματα στον Αγιο Δημήτριο. Ανοιξε την είσοδο γνωστού φούρνου – ζαχαροπλαστείου χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του και... ξέχασε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο το οποίο εντόπισε η ιδιοκτήτρια και το παρέδωσε στην αστυνομία. Μάλιστα, ο διαρρήκτης προσπάθησε τρεις φορές για να καταφέρει εν τέλει να μπει μέσα στο μαγαζί.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα - Revenge porn: Από κινητό σε κινητό αρχείο με ροζ βίντεο και φωτογραφίες από 141 κοπέλες

Μόλις εισήλθε στον φούρνο, ο διαρρήκτης αποφάσισε να βάλει κουκούλα αλλά τα χαρακτηριστικά του ήδη είχαν καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας. Ο διαρρήκτης πήγε απευθείας στο ταμείο και χωρίς να φοράει γάντια άρπαξε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Ομως... άφησε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. «Οταν μπήκε μέσα έβαλε απλά την κουκούλα. Τα χέρια του ήταν ακάλυπτα και έβγαλε το συρτάρι της ταμειακής. Τα χρήματα ήταν 50 ευρώ. Δεν ήταν τα χρήματα. Η εισβολή και ότι κάποιος έρχεται στον χώρο σου είναι ένα περίεργο αίσθημα» είπε στον ΑΝΤ1 η ιδιοκτήτρια του φούρνου Μαρία Αλετρά. «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο παραδόθηκε στις Αρχές. Εχει έρθει η σήμανση και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα» σημείωσε.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ