Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης παραδόθηκε πριν μερικές ημέρες ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μια γυναίκα στο κέντρο της πόλης, πριν μια εβδομάδα και κατά τη διάρκεια μάλιστα ζωντανής σύνδεσης της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, πρόκειται για 23χρονο Ελληνα, τον οποίον αναζητούσε η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης. Αφού παραδόθηκε αυτοβούλως, πλέον σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για τροχαίο με εγκατάλειψη.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα -είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια και την προηγούμενη εβδομάδα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ο τραυματισμός της 39χρονης σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου, με την άτυχη γυναίκα να παρασύρεται από αυτοκίνητο ενώ πήγαινε στη δουλειά της, κάτι που συνέβη ενώ στο σημείο βρισκόταν συνεργείο του ΑΝΤ1 και ήταν σε εξέλιξη σύνδεση με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA